Kluci neřešte to už.
Dopište do pravidel, že se na Nedorazil do časové kontroly po nahrání rpl na plugin povolí reset a je to.
Kdo to má číst , takový slohový práce tady :)
Diskuse
Diskusní téma: IF Cup
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: havaria a reset?
Datum: 17.11.2011 | Vložil: SCHWARZ Martin
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: havaria a reset?
Datum: 17.11.2011 | Vložil: Frištesnký Jiří
njn, vidím to naprosto stejně, ale bohužel kvůli některým pedantům musíme pravidla předělat tak, aby tam prostě nebyla žádná skulina, jinak by nám zase byla omlácena o hlavu. Někdo se chce u hry bavit, někdo si chce honit ego. Pravidla vyvěsíme brzy - jen je dolaďujeme.
stížnost Středočech RBR Team
Datum: 16.11.2011 | Vložil: Jan Ducháček
Chtěl bych od pořadatele vysvětlení k resetu Jiřího Frištenského když měl statut po dojetí 11 rz nedorazil včas do časové kontroli a v pravidlech je jasně napsáno,reset se uděluje jen v případě NENASTOUPIL RZ.Asi jezdci IF Motorsportu a pořadatelé IF CUPU mají výjimku z pravidel.
Re: stížnost Středočech RBR Team
Datum: 16.11.2011 | Vložil: Babák Ondřej
V poslední době stabilita pluginu je otřesná. Proto, když je takovýto odstoupení,tak formou PM zprávy vyzvu jezdce o důkaz o dokončené RZ a když mi ho dodá,je mu reset udělen. Těch druhů odstoupení ne vinou jezdce je veliká hromada,z toho důvodu se snažím Vám jezdcům vyjít vstříc, snažím se najít důvod odstoupení a po předložení důkazu o dokončené RZ,reset Vám udělím. J.Frištenský repley doložil a tím předložil důkaz o dokončení RZ. V žádném případě ho nedostal jen proto,že je pořadatel nebo jezdec IF Motorsport!!
Datum: 16.11.2011 | Vložil: Frištesnký Jiří
Ahoj Honzo,
jestli můžu za sebe říci svůj názor, tak se přiznám, že mě ani ve snu nenapadlo, že bych něco udělal v rozporu s pravidly a s úmyslem někoho poškodit. Beru to jako standard reset po výpadku pluginu, internetového připojení. Bohužel nás výpadky provázejí poslední dobou dost často a tím, že máme každý závod zaheslovaný, tak ten výpadek je o to horší, protože nám nedá možnost se připojovat třeba 10 minut, ale jen asi 3x a pak tě to vyhodí do menu hry a konec.
Zachoval jsem se tak, že jsem automaticky poslal replay dané RZ (určitě sis všiml, že ty replaye jsem odeslal dřív, než jsem pokračoval dál) a odeslal žádost o reset, který mi byl udělen. Udělal jsem to automaticky, mám to tak zafixované z pravidel TR. Popravdě vím, že se to netýkalo jen mé osoby a ty resety dostali všichni stejně (bez ohledu na týmovou příslušnost, kterou se ty tak oháníš).
Věř mi, že jako spolupořadatel soutěže bych si nikdy nedovolil žádný "podraz" na své soupeře, protože to by byl konec IF CUPu, což není mým cílem, spíš naopak vycházím vstříc a když jsem byl nedávno napadnut cutováním, ihned jsem odesílal replay, aby se dotyčný podíval, že jezdím poctivě.
A co se týče pravidel IF CUPu, tak byly tvořeny v době, kdy plugin byl bezproblémový a tyto problémy se neobjevovaly v takové míře, jako teď, my ty pravidla do této sezóny přebrali z loňské. Beru to jako chybu, nedostatek v pravidlech, na kterou jsi upozornil a za to ti díky.
Když to shrnu, tak si myslím, že na reset jsem měl nárok a i všichni ostatní, kteří postupovali stejným způsobem jako já a reset dostali.
Tenhle CUP je pro zábavu, aby jsme se odreagovali od každodenních problémů a zazávodili si v imaginárním světe. Odrovnávání soupeřů na základě slovíčkaření, na to máme ten svět reálný, ze kterého utíkáme sem ;-)
Ber tohle jako můj názor, vyjádření. Tvoji námitku ještě probereme v týmu a výsledek se brzy dozvíš i od Adminů, jak žádáš. J.F.
Datum: 16.11.2011 | Vložil: BEN Milan
Pripojuju se, reset sem obdrzel i ja pri statusu "Nedorazil do casove kontroly" po dojeti eRZet 16 Liptakov 1 misto nacteni vysledku se plugin zacal pripojovat a klasicka situace dvakrat se zeptal spojeni vyprselo chcete se znovu pripojit ? a potreti protoze je kap pod heslem to kope do menu hry ze nejni prihlaseni, tohle by chtelo mozna v plugu take do budoucna osetrit, kdyby tam nebylo heslo bude tech pokusu o pripojeni klidne na hodinu. Replej se nahral okamzite jakmile se mi objevil status v odstoupenych a pozadal o reset, ktery mi byl udelen.
Myslim, ze tohle je naprosto standardni situace, narozdil od resetu se statusem Havarije na eRZet, kdy nahrany replej neobsahuje ani koncovy cas a dotycny ma nasledujici dve eRZety penalizaci a replej nahraje az buhvi kdy. tohle je podle me situace na kterou se ma podavat protest, ale ja uz sem na to moc stary a unaveny a ani me uz neustalehy dohled nad jezdci z nejmenovane zeme nebavi, je to jen hra :)
Re: Re: stížnost Středočech RBR Team
Datum: 16.11.2011 | Vložil: Vlasta
...tak nevím,pánové,jak je to s těmi resety - ale mám jistotu,že ještě včera večer,kdy jsem sledoval závod on-line,měl zahr. jezdec :havárie na RZ...a dnes dokončil ,i když s 10 minutami ?
Re: Re: Re: stížnost Středočech RBR Team
Datum: 16.11.2011 | Vložil: Babák Ondřej
Ano,byl to BUCZKOWSKI Tomasz a tomu to spadlo u stolku v cíli. Také repley dodal a je nahraný v turnaji. Na předposlední havaroval,proto 10 min SR. Mimochodem stejný problém jsem měl ve Sprint cupu a též jsem reset obdržel ( tím se nechci obhajovat ). Těch pádů hry je poslední dobou opravdu hodně,proto se snažím ty resety nějak vyřešit. Vždy to je ale něčím podložené.
Datum: 16.11.2011 | Vložil: SABADOS Anton
nedorazil do časové kontroly skoro to isté ako nenastúpil na Rs.... také veci sa delajú pri výpade pluginu... čo sa týka F. Jirí videl som že daný Rs dokončil ale napriek tomu mal v statuse nedorazil.... takže keď dokončil po resete na tom nič výninimočné neni....
Re: Re: stížnost Středočech RBR Team
Datum: 17.11.2011 | Vložil: Babák Ondřej
Ano,protože se dostali o jedno okno dál než Tomáš. Tomu to spadlo rovnou,kdežto Jirkovi a Milanovi o okno dál,když měli načtený poškození a čas, tam už čekali na načtení časů a tam jim to spadlo.