Diskuse 

Diskusní téma: IF Cup

Re: Fyzika

Datum: 19.12.2010 | Vložil: M.Čech

Nevím o tom,že by bylo potřeba instalovat něco jiného než snowmod.Jediné co můžu poradit,pokud jsi měl TR textury na Iridium rally,tak je odinstaluj a nainstaluj samotný snowmod.Pokud nebudeš vědět co s tím,poraď se s klukama v týmu,nebo mi napiš na mail IfCupu.

Re: Re: Fyzika

Datum: 19.12.2010 | Vložil: FADLER Honza

Ok, díky. Hodím snow mod na čistou hru, kde nemám žádné jiné textury a du do toho.

9. Neste Oil Rally Finland - IF Motorsport cup

Datum: 17.12.2010 | Vložil: VOLKOVICH Alexander

Organizers of the tournament, ask to finish playing - after downloading the tracks, disconnect the steering wheel.

Re: 9. Neste Oil Rally Finland - IF Motorsport cup

Datum: 17.12.2010 | Vložil: Čech.M

Hi
Sorry, but the reset can not be granted with respect to the rules of the IF Cup in paragraph 11 - ,,"Crashed on SS" reset will not be allowed!,,
Thank you

zmena auta

Datum: 08.12.2010 | Vložil: LANIK Dusan

cau chci změnit auto s citroen c2 na Honda Civic R3 dekuji

změna auta

Datum: 20.11.2010 | Vložil: Vlk

KUBINI Vladimir, st.č. 5 - čau Míro, prosím o změnu auta na Ford Focus RS WRC 06. Děkuji :-))

startovka

Datum: 12.11.2010 | Vložil: Honzek Tonda

Prosím o změnu startovky jezdím za tým KCM diky.

Re: startovka

Datum: 12.11.2010 | Vložil: M.Čech

Máš to tam,příště bych uvítal kdyby mohl každý ke jménu přidávat i st.číslo,abych ho nemusel dlouho hledat,Děkuji.

Proč

Datum: 08.11.2010 | Vložil: Hrdina Karel

Ahoj, ten konec první etapy v 0:59 má nějakej smysl, kromě toho, že pár méně pozorným znemožní nastoupit do závodu?

Re: Proč

Datum: 08.11.2010 | Vložil: M.Čech

No já v tom vidím,že první etapa končí ve čtvrtek za 1 minutu 1 hodina ráno,to je ještě o hodinu dýl než bývá obvykle.Ať přemejšlím jak přemejšlím žádnej problém mě nenapadá.

<< 119 | 120 | 121 | 122 | 123 >>

Přidat nový příspěvek

Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode